miercuri | 29 mai, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


IMOTRUST SA ARAD - ARCV

Raport curent cu privire la fuziune

Data Publicare: 21.12.2018 15:20:02

Cod IRIS: 7F5E2

Raport curent cu privire la fuziune

 

Data raportului 20.12.2018

Denumirea emitentului SC IMOTRUST SA

Sediul social  Arad, str.Poetului, nr.1/C, jud.Arad

Numarul de telefon/fax  0357/100.000

Codul unic de inregistrare la oficiul registrului comertului 1680630

Numar de ordine in registrul comertului J02/541/1991

Capital social subscris si varsat  42.574.482,20 Ron

Piata reglementata/Sistemul multilateral de tranzactionare/Sistemul organizat de tranzactionare pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise AeRo

 

Continutul raportului

 Alte evenimente

 

Cu privire la fuziunea prin absorbtie a subscrisei S.C. IMOTRUST S.A. (in calitate de societate absorbanta) cu societatile absorbite: S.C. ZONA 5 VIA CARMINA S.A., si S.C. VIA CARMINA BUSINESS S.A., si in conformitate cu Proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a IV-a, nr. 2413 din data de 25 Iunie 2018, prin prezenta va aducem la cunostinta ca in dosarul nr.2376/108/2018 aflat pe rolul Tribunalului Arad s-a acordat un nou termen de judecata respectiv 31.01.2019.

 

SC IMOTRUST SA

Presedinte al Directoratului

Deac Ana Cristina

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.