duminică | 03 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Digi Communications N.V. - DIGI

Decizie privind participarea Digi la licitatia de spectru din Ungaria

Data Publicare: 13.09.2019 19:54:21

Cod IRIS: DFED7

 

 

 

Catre:

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

Bursa de Valori Bucuresti

Piata Reglementata, Categoria Int’l (Actiuni)

De la:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. 

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

Data raportului:

13 septembrie 2019

Denumirea entitatii emitente:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. („Societatea”)

Sediul social:

Amsterdam, Regatul Tarilor de Jos

Adresa sediului operational:

Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza 1, et.4, Sectorul 5,  Romania

Numarul de telefon/fax:

+4031.400.65.05/ +4031.400.65.06

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos si Numarul de Identificare a Persoanelor Juridice si Parteneriatelor din Regatul Tarilor de Jos (RSIN):

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos: 34132532/29.03.2000

RSIN: 808800322

Cod fiscal:

RO 37449310

Capital Social:

6.810.042,52 EUR

Numarul de actiuni emise:

100.000.000 (din care (i) 64.556.028 actiuni clasa A, cu o valoare nominala de zece eurocenti (€ 0,10) fiecare si (ii) 35.443.972 actiuni clasa B, cu o valoare nominala de un eurocent (€ 0,01) fiecare)

Numarul de actiuni admise la tranzactionare:

35.443.972 actiuni clasa B

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Int’l (Actiuni)

Evenimente importante de raportat: Decizia privind participarea la licitatia pentru utilizarea frecventelor privind serviciile wireless broadband pentru sustinerea introducerii tehnologiei 5G in Ungaria

Societatea doreste sa isi informeze investitorii si actionarii ca la data de 13 septembrie 2019, Autoritatea Maghiara pentru Media si Telecomunicatii („NMHH”) a transmis Societatii decizia de respingere a participarii la licitatia pentru utilizarea frecventelor 5G in Ungaria. Societatea a participat la aceasta procedura de licitatie in scopul dezvoltarii activitatii sale de comunicatii mobile pe piata din Ungaria.

Consideram ca decizia NMHH este incorecta si lipsita de temei real. In opinia noastra, hotararea NMHH este in afara conditiilor prevazute de caietul de sarcini, bazandu-se pe supozitii si fapte care se presupune ca se vor intampla, iar nu pe date concrete si analize fundamentate. Aceasta decizie se adauga unei liste de alte hotarari nefavorabile si controversate pe care NMHH le-a adoptat in relatia cu societatile din cadrul Grupului Digi, de-a lungul timpului, in contextul altor licitatii pentru radiofrecvente.

Societatea va contesta aceasta hotarare, cu toate mijloacele aflate la dispozitia sa, conform legislatiei maghiare si europene. Grupul ramane hotarat sa continue punerea in practica a proiectelor sale pe aceasta piata, in folosul clientilor sai.

 

Serghei Bulgac

Director General (Chief Executive Officer)

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.