vineri | 08 decembrie, 2023 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


FLAROS SA BUCURESTI - FLAO

Propunere dividend 2017

Data Publicare: 19.01.2018 9:02:47

Cod IRIS: D765B

PROPUNERE DE REPARTIZARE A PROFITULUI NET
AFERENT ANULUI 2017

Consiliul de Administratie al S.C. Flaros S.A. propune repartizarea profitului net obtinut in anul 2017, in suma de 2.215.909 lei, astfel :

1. Suma de 1.000.000 lei, ca dividende cuvenite actionarilor, ceea ce reprezinta 45,13 % din totalul profitului net, rezultand un dividend brut de 0,657304 lei / actiune;

2. Suma de 200.001 lei, pentru surse proprii de finantare, ceea ce reprezinta 9,02 % din totalul profitului net.

3. Suma de 1.015.908 lei, ramane profit nerepartizat, ceea ce reprezinta 45,85 % din totalul profitului net.

p. Presedinte C.A.

ing. Ungureanu Liviu

Director General, Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.