miercuri | 29 mai, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A. - HUNT

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 15.03.2021 17:00:12

Cod IRIS: 99FCB

 

 

Raport curent

conform codului BVB in calitate de Operator de sistem, piata AeRO

 

Data raportului:

15.03.2021

Denumirea Emitentului:

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Adresa:

Str. Rudului 162, Ploiesti, jud. Prahova

Telefon:

0722.427.213

Cod Unic de Inregistrare

RO34184455

Nr. Reg. Com:

J29/330/04.03.2015

Capital social subscris si varsat:

1.410.000 lei

Piata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare:

AeRO ATS

1.      Evenimente importante de raportat

a)  Schimbari in controlul asupra emitentului – nu este cazul.

b)  Achizitii sau instrainari substantiale de active – nu este cazul.

c)  Procedura de insolventa, respectiv de reorganizare judiciara sau faliment – nu este cazul.

d) Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 82 din Legea nr. 24/2017– nu este cazul.

e) Alte evenimente: Notificarea tranzactiilor efectuate de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A. informeaza investitorii si partile interesate cu privire la tranzactiile cu actiunile emitentului efectuate de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea in data de  12.03.2021. Tranzactiile au fost notificate emitentului de catre Dl. Stroe Cezar-Catalin in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General al IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A., in conformitate cu prevederile legislatiei pietei de capital si sunt anexate la prezentul document.

 

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT EXPORT S.A.

Dl. STROE Cezar Catalin

Director General

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.