vineri | 01 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


PRACTIC SA Bucuresti - PRBU

Propunere dividend 2017

Data Publicare: 28.02.2018 18:30:10

Cod IRIS: 8F118

 

 

 

Propunerea Consiliului de Administratie cu privire la distribuirea profitului curent

 

 

 

 

Consiliul de Administratie al S.C. Practic S.A. propune spre aprobare Adunarii Generale a Actionarilor distribuirea profitului curent in suma de 30.491.068 lei astfel:

  • Constituirea rezervei legale in limita a 5% din profitul net in suma de 727.690 lei;
  • Constituirea de alte rezerve legale pentru profitul reinvestit in suma de 4.617 lei;
  • Distribuirea de dividende  catre actionari in suma de 29.758.761 lei  .

Avand in vedere Legea nr. 24/2017, art.86 pct.1, 2 si 5,  Regulamentul CNVM 6/2009.

Consiliul de Administratie propune:
·         Odata cu fixarea dividendului, adunarea generala ordinara a actionarilor va stabili urmatoarele date:
o   Data de identificare, reprezentand data la care va avea loc identificarea actionarilor care urmeaza a beneficia de dividende sau de alte drepturi si asupra carora se rasfrang efectele hotararilor adunarii generale ale actionarilor. Aceasta data va fi ulterioara cu cel putin 10 zile lucratoare datei adunarii generale a actionarilor. Consiliul de Administratie al Practic SA a propus ca aceasta data sa fie 24.04.2018 si ex-date 23.04.2018.

o   Data platii, reprezentand data la care dividendele vor fi platite de societate actionarilor. Aceasta data trebuie stabilita de adunarea generala astfel incat sa nu fie mai tarziu de 6 luni de la data adunarii generale de stabilire a dividendelor. Consiliul de Administratie propune data de 11.05.2018 drept data platii.

o   Dividendele cuvenite actionarilor inregistrati in registrul actionarilor tinut de Depozitarul Central S.A. la data de inregistrare stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor se vor plati prin intermediul Depozitarului Central incepand cu data platii. Comisionul datorat Depozitarului Central se suporta de societate. Impozitul pe dividende sa va retine la sursa conform reglementarilor in vigoare la data platii.

 Platile, reprezentand dividende cuvenite actionarilor, se vor realiza prin intermediul Depozitarului Central, astfel: i) prin virament bancar, pentru persoane juridice si fizice reprezentate de Participanti sau prin Agent de plata; ii) pentru persoane fizice,  in numerar, prin Agent de plata.

                         

Presedinte al Consiliului de Administratie   

Mihai ENE                                        

           

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.