duminică | 21 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


FARMACEUTICA REMEDIA SA - RMAH

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 06.01.2021 18:30:04

Cod IRIS: EC970

                                                 

RAPORT CURENT conform Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului:

06.01.2021

Denumirea entitatii emitente:

Farmaceutica  REMEDIA

Sediul social:

Deva, B-dul Nicolae Balcescu nr. 2

Numarul de telefon/fax:

0254 22 32 60       /        0254 22 61 97

Codul unic de inregistrare la ORC:

2115198

Numar de ordine in Registrul Comertului:

J20 / 700 / 1991

Capital social subscris si varsat:

10.608.980  RON

Piata reglementata:

BVB, Categoria STANDARD

 

Evenimente importante de raportat:    

Notificarea tranzactiilor efectuate de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea. (Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014)

 

Stimati investitori,

 

Farmaceutica REMEDIA S.A. (emitentul) aduce la cunostinta investitorilor tranzactiile cu actiunile emitentului efectuate de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea. Tranzactiile au fost notificate emitentului de catre persoanele cu responsabilitati de conducere si/sau de catre persoanele care au o legatura stransa cu acestea in conformitate cu prevederile legislatiei pietei de capital si sunt anexate la prezentul document.

 

 

 

PRESEDINTELE CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE

TARUS” – Valentin Norbert TARUS e.U.

 

Reprezentata prin

Valentin – Norbert TARUS

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.