duminică | 03 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ZENTIVA S.A. - SCD

Rezultate financiare preliminare 2020

Data Publicare: 26.02.2021 18:15:17

Cod IRIS: 27866

ZENTIVA S.A. raporteaza  preliminar pe anul  2020 o cifra de afaceri de 602 MRON, in crestere cu 8% fata de anul precedent, si un profit operational  de 61.3 MRON, in crestere fata de perioada anterioara cu 40.1%, in principal pe fondul impactului favorabil al modificarilor legislative legate de introducerea taxei diferentiate de clawback si indexarea preturilor pentru produsele decontate de stat cat si din imbunatatirea randamentului operational, atat in sectorul comercial, cat si in cel de productie.

Situatiile financiare raportate sunt preliminare si neauditate.  

 

S.C. ZENTIVA S.A. informeaza ca va face disponibile situatiile financiare preliminare, neauditate, aferente exercitiului financiar incheiat la 31.12.2019. Raportul va putea fi accesat astfel:

  • pe website-ul Societatii, sectiunea Guvernanta Corporativa / Investitori, din 26.02.2021, ora 18:30.

http://www.zentiva.ro/investors/pages/financial-reports.aspx

  • si in link-ul de mai jos:

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.