duminică | 19 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE SA - TBK

Raport anual 2020

Data Publicare: 28.04.2021 8:40:23

Cod IRIS: 1380A

                                                                                                                          Nr.de inreg. 191 /28.04.2021

 

 

Catre,

 

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

            AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

                                                                     COMUNICAT

 

Raportul anual 2020  este disponibil pentru actionari, investitori si public  astfel :

 

▫pe website-ul Bursei de Valori Bucuresti , www.bvb.ro;

▫pe website-ul Societatii, www.transilvaniabroker.ro la sectiunea “Investitori /Rapoarte

   financiare“;

▫in format fizic , la sediul social din Bistrita, str. Calea Moldovei nr.13 , jud. Bistrita-Nasaud,

                 precum si in link-ul de mai jos.

 

 

                   Soc. TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.                                                                                                                                                        

                                        DIRECTOR GENERAL

                                             NICULAE DAN

 

 

   

 

REZUMAT

Anul pandemiei COVID 19 marcheaza, pentru Transilvania Broker de Asigurare S.A., nu doar cresterea cu 9,7%  a veniturilor nete, cu 7,3% a volumului de prime intermediate si cu 14,8% la nivelul profitului, fata de anul precedent. Anul 2020 finalizeaza pasi importanti in procesul de digitalizare si optimizare a activitatii de intermediere si a prezentei online, saluta transformari la nivelul conducerii Societatii in sensul alinierii sistemului de guvernanta corporativa la cele mai bune practici si anunta penetrarea pietei capitalei prin deschiderea unui nou sediu secundar in Bucuresti.

Noul website si noua platforma de localizare eficientizeaza interactiunea dintre clienti si reteaua de peste 1700 colaboratori ai Transilvania Broker, in timp ce posibilitatea de incheiere a unei polite RCA online si facilitatea de plata online a contractelor de asigurare aduc un plus de confort in experienta de asigurare prin intermediul Transilvania Broker.

In anul 2021, printre proiectele care vor consolida pozitia pe piata si vor atrage segmente noi de clienti, se numara finalizarea proiectului de dezvoltare a platformei de asigurare online, investitii in relatia cu colaboratorii Societatii si inzestrarea acestora cu mijloace si instrumente adecvate unei piete dinamice, competitive si tot mai digitalizate, dar si optimizarea relatiilor cu investitorii Transilvania Broker.

                          Soc. TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.

                                           DIRECTOR GENERAL

                                              NICULAE DAN

 

 

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.