joi | 23 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA - TEL

Anunt recrutare pentru pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al TEL

Data Publicare: 25.09.2019 14:21:19

Cod IRIS: D481A

Catre:   Bursa de Valori Bucuresti – Departament Operatiuni Emitenti Piete Reglementate

     Autoritatea de Supraveghere Financiara - Directia Generala Supraveghere – Directia Emitenti

 

Data raport: 25 septembrie 2019

Denumirea entitatii emitente: CNTEE TRANSELECTRICA SA, societate administrata in Sistem Dualist

Sediul social: Bucuresti, Bulevardul Gheorghe Magheru nr. 33, sector 1

Punct de lucru: Bucuresti, Str. Olteni nr. 2-4, sector 3

Numar de telefon/fax: 021 30 35 611/021 30 35 610

Codul unic de inregistrare: 13328043

Codul LEI: 254900OLXCOUQC90M036

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/8060/2000

Capital social subscris si varsat: 733.031.420 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti

 

 

Comunicat: Anunt de recrutare pentru pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA

 

 

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA informeaza actionarii si investitorii, asupra initierii de catre Ministerul Economiei a procesului de recrutare si selectie de candidati pentru nominalizarea in vederea numirii membrilor Consiliului de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA. Procesul de recrutare si selectie are ca scop identificarea, recrutarea si selectarea celor mai potriviti candidati pentru ocuparea postului de membru in Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA. Acest proces de recrutare si selectare se deruleaza in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata prin Legea nr. 111/2016 si H.G. nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a unor prevederi din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu cele ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii 46/2008.

Anexele anuntului de recrutare, enumerate mai jos, se gasesc pe pagina de internet a Companiei, respectiv www.transelectrica.ro.

u  ”anuntul de recrutare pentru pozitia de membru in Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA”, cuprinzand etapele procesului de recrutare si selectie a candidatilor, conditiile de participare, depunerea dosarelor de candidatura, documentele necesare pentru depunerea candidaturii, criteriile de selectie si alte informatii;

u  formularele ce insotesc anuntul de selectie;

u  scrisoarea de asteptari pentru CNTEE Transelectrica SA.

 

Claudia Gina ANASTASE

 

                 Alina - Elena TEODORU

Director General Executiv

Presedinte Directorat

 

 

                Membru Directorat

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.