miercuri | 06 decembrie, 2023 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


PRODVINALCO S.A. - VAC

Plata dividend 2017

Data Publicare: 04.05.2018 16:48:01

Cod IRIS: 92F76

 

 

COMUNICAT PRIVIND PLATA DIVIDENDELOR

 

 

 

 

 

PRODVINALCO SA, avand sediul in Cluj-Napoca, Calea Baciului, nr. 2-4, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/68/1991, avand cod de identificare fiscala RO 199222, informeaza actionarii ca dividendele cuvenite actionarilor inregistrati in registrul actionarilor tinut de Depozitarul Central SA la data de 11.05.2018 – data de inregistrare, se vor plati prin intermediul Depozitarului Central incepand cu data de 23.05.2018 – data platii si pana la 24.05.2021.

 

Agentul de plata este Banca Transilvania SA.

 

Procedura privind repartizarea dividendelor se gaseste pe site-ul www.prodvinalco.ro, sectiunea Actionariat si pe site-ul Depozitarului Central www.depozitarulcentral.ro.

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.